PartyTravel

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.    

Берлин

Берлин

Градски тур 3 нощувки/4 дни

Цени от 309 лв на човек в двойна стаяПакетът включва:
- Двупосочен трансфер от/до летище или гара
- Hop On Hop Off билет за 24 часа
- 3 нощувки със закуски в хотел 3*

Пакетът не включва:
- Самолетен билет
- Допълнителни екскурзии

Посоченият хотел в офертата може да бъде заменен с настаняване по избор (Хостел, частен апартамент, по-ниска или по-висока категория хотел)

Програма:
Ден 1
Пристигане и трансфер от летище/гара до хотела. За вечерта можем да Ви предложим да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Берлин, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 2
Днес имате билет за туристическия бус (Hop On Hop Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате или да се качвате. За вечерта можем да Ви предложим да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Берлин, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 3
Свободно време, възможност за допълнителни екскурзии. За вечерта можем да Ви предложим да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Берлин, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 4
Трансфер до летище/гара

Допълнителни екскурзии:
- Открийте Берлин – полудневен тур
- Вечерен круиз – (3 часа)
- Сегуей тур – (4 часа)
- Вечер в двореца Шарлотенбург (включва: вечеря, концерт, панорамна гледка забележителностите на Берлин и обиколка на двореца)
- Архитектурен тур, тур на модерен Берлин и много други.  

Всички права запазени © 2012-2016 PartyTravel.bg