PartyTravel

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.    

Шоколадова разходка в Брюксел

Шоколадова разходка в Брюксел

Цени от 465 лв на човек в двойна стая

 

Пакетът включва
-
Трансфер Летище-Хотел-Летище
- Hop On Hop Off билет за 48 часа
- 3 нощувки със закуски в хотел 3* в центъра на Брюксел
- Brussels Chocolate tour & Workshop – 4 часа (включващ гид на английски език, дегустация на шоколади и шоколадов уъркшоп)

Посоченият хотел в офертата може да бъде заменен с настаняване по избор (Хостел, частен апартамент, по-ниска или по-висока категория хотел)

 Ден 1

Пристигане, трансфер до хотела, свободно време. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Брюксел, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.

Ден 2

Днес имате билет за туристическия бус (Hop On/Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Hop On/Off автобуса тук има 2 линии. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате или да се качвате. Билета е активен в рамките на два дни.
За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Брюксел, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.

Ден 3

Днес трябва да се придвижите до мястото на срещата, където ще ви чака опитният местен гид за „шоколадова разходка“ на града. Ще имате възможност да обиколите част от забележителностите от и да чуете „шоколадовите им легенди“, ще чуете историята на Белгийския шоколад и шоколадови бонбони.  По време на разходката ще имате възможност да опитате шоколади от най-ексклузивните шоколадови бутици, да видите шоколадова демонстрация и 45 минутен шоколадов занаятчийски курс, след който ще може да вземете произведението си за спомен.
Свободно време, с възможност да обиколите, ако сте пропуснали нещо на предния ден. Hop on Hop off билет е валиден и днес.
За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Брюксел, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Възможност за добавяне на допълнителен тур (моля свържете се с нас за възможности и детайли)


Ден 4

Трансфер до летището

Всички права запазени © 2012-2016 PartyTravel.bg