PartyTravel

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.    

Бирена разходка в Брюксел

Бирена разходка в Брюксел

Цени от 379 лв на човек в двойна стая

 

 

Пакетът включва
-
Трансфер Летище-Хотел-Летище
- Hop On Hop Off билет за 48 часа
- 3 нощувки със закуски в хотел 3* в центъра на Брюксел
- Brussels beer tour – 3.5 ч. (Включващ гид на англиски език, дегустация на няколко вида бира)

Посоченият хотел в офертата може да бъде заменен с настаняване по избор (Хостел, частен апартамент, по-ниска или по-висока категория хотел)

Ден 1
Пристигане, трансфер до хотела, свободно време. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Брюксел, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 2
Днес имате билет за туристическия бус (Hop On Hop Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Hop On Hop Off автобуса тук има 2 линии. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате или да се качвате. Билета е активен в рамките два дни. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Брюксел, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 3
Свободно време, с възможност да обиколите, ако сте пропуснали нещо на предния ден. Hop on Hop off билет е валиден и днес.
В 14:00 трябва да сте на уговореното място за среща, за начало на бирената обиколка на Брюксел. По време на разходката ще имате възможност да посетите “Estaminet” (бирен бар), който датира от 1695 година, където ще разберете разликата между „занаятчийските“ бири и комерсиално произвежданите. След това, ще посетите световно известната пивоварна Cantallion, която скоро навърши 113 години и почти не е променила технологията си от тогава. Опитайте чаша бира, каквато може пра-дядовците ви да са пили и продължете към най-добрия бирен бар в Брюксел, който предлага 38 „занаятчииски“ наливни бири. В тур-а се включват общо 5 белгийски „занаятчийски“ бири и кратки напътствия как истинските да се насладите на бирата (Според Белгийците, бирата се опитва, а не се пие). За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Брюксел, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Възможност за добавяне на допълнителен тур (моля свържете се с нас за възможности и детайли)
Ден 4
Трансфер до летището

Всички права запазени © 2012-2016 PartyTravel.bg