PartyTravel

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.    

Бирена разходка в Амстердам

Бирена разходка в Амстердам

Цени от 615 лв на човек в двойна стая


Пакетът включва:
- Трансфер Летище-Хотел-Летище
- Hop On Hop Off билет за 48 часа
- 3 нощувки със закуски в хотел 3* в центъра на Амстердам
- Amsterdam beer tour – 3-4 ч. (Включващ гид на англиски език, дегустация на няколко вида бира)
- Билет за Heineken Experience

Посоченият хотел в офертата може да бъде заменен с настаняване по избор (Хостел, частен апартамент, по-ниска или по-висока категория хотел)

Ден 1
Пристигане, трансфер до хотела, свободно време. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Амстердам, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 2
Днес имате билет за туристическия бус (Hop On Hop Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате или да се качвате. Билета е активен в рамките два дни.
В ранния следобяд, трябва да стигнете до 7-ма спирка (Heineken Experience), където ще посетите музеят-фабрика Хайнекен. Там ще чуете историята на бирата и начина на приготвяне. Ще изкарате кратък курс за дегустация на бира + възможност за курс по наливане на бира. Насладете се на 3 (една от които в курса за дегустация) студени пресни бири Heineken и разпуснете в компанията на бирени ентусиасти от цял свят.
След като приключи посещението на фабриката, Heineken предлага безплатна разходка на специална брандирана лодка до магазинът им за сувенири в центъра + малък подарък.
За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Амстердам, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 3
Свободно време, с възможност да обиколите, ако сте пропуснали нещо на предния ден. Hop on Hop off билет е валиден и днес.
В 16:00 трябва да сте на уговореното място за среща, за начало на обиколката на нетолкова известните микро пивоварни на Амстердам. Разходката на центъра ще спира в барове и заведения в центъра, където ще можете да дегустирате локални бири и да чуете за влиянието на Американската и Немската „школа“ в производството на холандската бира. След посещението на една от известните микро пивоварни в района на червените фенери, разходката ще приключи в една от легендарните бирарии на Амстердам, в която може да опитате над 200 вида бира.
За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Амстердам, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Възможност за добавяне на допълнителен тур (моля свържете се с нас за възможности и детайли)
Ден 4
Трансфер до летището

Всички права запазени © 2012-2016 PartyTravel.bg