PartyTravel

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.    

Бирена разходка в Прага

Бирена разходка в Прага

Цена от 339 лв на човек в двойна стая


Пакетът включва:
- Трансфер Летище-Хотел-Летище
- Hop On Hop Off билет за 48 часа
- 3 нощувки със закуски в хотел 3* в центъра на Прага
- Czech beer tour – 1.5 ч. (Включващ гид на англиски език, опитване на 7 вида Пражка бира, сирена и крекери)

Посоченият хотел в офертата може да бъде заменен с настаняване по избор (Хостел, частен апартамент, по-ниска или по-висока категория хотел)

Ден 1
Пристигане, трансфер до хотела, свободно време. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Прага, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 2
Днес имате билет за туристическия бус (Hop On Hop Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате или да се качвате. Билета е активен в рамките на 48 часа.
На обяд (12:00) трябва да сте в бара в центъра на Стария град на Прага, където вашия Beer Master и гид ще ви разведе из 3-те най-известни микропивоварни на Прага, където ще опитате 11 варианта на прясна Чешка златна течност. Ще имате възможност да се запознаете с най-доброто от традиционното и модерното в техниките за правене на бира.
За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Прага, билети за концерти, музеи, клубове и т.н. А пък, ако сте по-приключенски настроени можем да ви предложим да се включите в Prague Pub Crawl, където ще се запознаете с нови и интересни хора, освен че ще можете да пиете на корем(+ подарък тениска). Prague Pub Crawl се провежда в 8 и 9 часа вечерта и имате възможност да се възползвате от неограничен брой напитки за 1 час в категориите Бохемски Абсент, Чешка бира, Вино, водка шуутъри. Като допълнение към Pub Crawl-а, можем да ви предложим да продължите вечерта със същите хора и да направите обиколка на нощния живот на Прага. Обиколката включва посещение на 3 локални бара, където ще ви посрещнат с напитка за добре дошли. След посещаването на баровете, групата продължава към най-големия клуб в централна европа(Karlovy Lazne), който включва в себе си 5 отделни клуба в една сграда. Влизането в клуба не се заплаща допълнително и става през отделен вход, където не трябва да чакате на опашките.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_YfLuFlllFQ
http://www.karlovylazne.cz/index.php?lang=en
Ден 3
Свободна програма
Hop on Hop off билет е валиден и днес.
За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Прага, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Възможност за добавяне на допълнителен бирен или нормален тур (моля свържете се с нас за възможности и детайли)
Ден 4
Трансфер до летището

Всички права запазени © 2012-2016 PartyTravel.bg