PartyTravel

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.    

Harry Potter тур - Лондон Избрана

Harry Potter тур - Лондон

Цени от 725 лв на човек в двойна стая


Пакетът включва:
- Двупосочен трансфер от/до летище или гара
- Hop On / Hop Off билет за 48 часа
- Muggle tour – на английски език
- Warner Bros Studio Tour London
- 3 нощувки със закуски в хотел 3*
- Възможност за настаняване в хотела на Harry Potter
*Посоченият хотел в офертата, може да бъде заменен с настаняване по избор (хостел, частен апартамент, по-ниска или по-висока категория хотел)

Пакетът не включва:
- Самолетен билет
- Допълнителни екскурзии

Ден 1 Лондон
Пристигане, трансфер до хотела, свободно време. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за Вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Лондон, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 2 Лондон
Закуска. Във втория ден имате билет за туристическия бус (Hop On / Hop Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате и да се качвате. „Мъгъл тур“ (Muggle Tour) на английски език – включва много от местата, на които са заснети сцени от филмите за Хари Потър, както и такива, които са вдъхновявали Дж. К. Роулинг  при написването на книгите Хари Потър и затворника от Азкабан, Хари Потър и Нечистокръвния принц, Хари Потър и Ордена на Феникса. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Лондон, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 3 Лондон
Закуска. В третия ден също имате билет за туристическия бус (Hop On / Hop Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате и да се качвате.
Започнете деня с посещение на Warner Bros Studio Tour London в Лийвсден, за да видите къде са били направени всички филми от поредицата за Хари Потър. Ще имате възможността да се разходите в голямата зала, по „Диагон Али“ и да видите много невероятни сценки, костюми, реквизити от филмите. Отпуснете се на това магическо място и почуствайте магията! Следва малко свободно време за обиколка на града и шопинг. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Лондон, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 4 Лондон
Трансфер до летището

Всички права запазени © 2012-2016 PartyTravel.bg