PartyTravel

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.    

Историята на Канабиса в Амстердам

Историята на Канабиса в Амстердам

Цени от 569 лева на човек в двойна стая

Пакетът включва:
- Трансфер Летище – Хотел - Летище /при пристигане на полета в Ейндховен има доплащане/
- Hop On/Hop Off билет за 48 часа
- 3 нощувки със закуски в хотел 3* в района на центъра в Амстердам
- Amsterdam coffee shops and cannabis culture tour (2 часа) - включва гид на английски или испански език, дегустацията НЕ Е включена в цената
Посоченият хотел в офертата може да бъде заменен с настаняване по избор (хостел, частен апартамент, по-ниска или по-висока категория хотел)

Пакетът не включва:
- Самолетен билет
- Допълнителни екскурзии

Ден 1
Пристигане, трансфер до хотела, свободно време. За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за Вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Амстердам, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 2  
Във втория ден имате билет за туристическия бус (Hop On/Hop Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате и да се качвате. Билетът е активен в рамките на два дни.
В ранния следобед, трябва да стигнете до Dam Square, където ще започне вашият Coffee shops and cannabis culture tour, включващ Историята на канабиса, Медицинския канабис, Индустриялния коноп, Войната на президента Никсън с дрогата, Растафарианството, червените фенери, първия coffee shop в Амстердам, законите, бизнеса и други пикантни детайли около канабиса в Холандия.
За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за Вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Амстердам, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Ден 3
Свободно време, с възможност да обиколите, ако сте пропуснали, нещо от предния ден. Двудневният Hop On/Hop Off билет е валиден и в третия ден.
За вечерта можем да Ви предложим, да направим резервация за Вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Амстердам, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
Възможност за добавяне на допълнителен тур (Молим, свържете се с нас за възможности и детайли!)
Ден 4
Трансфер до летището

Всички права запазени © 2012-2016 PartyTravel.bg